lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ahkeruus puuskassa

Mulle iski eilen töiden jälkeen joku ihmeellinen ahkeruus puuska. Olen jo jonkun aikaa miettinyt alakerran ikkunoiden pesua, mutta aina on ollut jotain esteitä. On satanut, ollut liian kylmää tai muuten vaan laiskottanut, ja niin on pesu sitten jäänyt odottamaan parempaa hetkeä. No eilen sitten otin itteäni niskasta kiinni ja aloin pesemään ikkunoita kun pääsin töistä. Ja kyllä muuten huomasi illalla olkkarissa eron. Tiesin kyllä niiden olleen likaiset, mutta tuntui et aurinko paistoi huomattavasti kirkkaammin kuin muina päivinä :).

Ikkunan pesun jälkeen laitettiin vielä Oskun kanssa pikkuterassi kesä kuntoon. Sitäkin olin jo suunnitellut jonkin aikaa, mutta nuo kauheat tuulet ovat pitkittäneet sitä. Sinne kun osuu sopiva tuuli verhot ja seinien tavarat lentelevät minne sattuvat.
Vielä pitää keksiä tuolle hatulle joku ripustusjuttu. Ja maalata portissa oleva varoitus kolmio. Jos vaikka tänään saisi siitä pohjat maalattua, niin vanhempi neiti saisi sen jälkeen maalata siihen koiran kuvan.

Mukavaa lauantaita,

KatjaS

4 kommenttia:

 1. nytkin olisi mukava tehdä vaikka mitä, mut sattuneesta syystä tietysti sataa vettä :)
  Mukavaa kun saa jotain mitä on pitänyt tehdä tehdyksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans alkoi sataa päivällä, sai hyvällä syyllä istua kirjan kanssa sisällä :)

   Poista