keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Stressiä pukkaa

Kyllä tuntuu "pientä" stressiä pukkaavan meikäläiselle. Odotan innolla tämän viikon loppumista. Kuten jo aiemmin olen kertonut meillä on nämä toukokuut varsin kiireisiä noista lukuisista synttäreistä johtuen. Ja sen lisäksi on tietysti vielä kaikkea muuta ylimääräistä. Ja meillä tuo mun viime viikon Tampereen reissu sekotti mun aikatauluni täysin. Mun oli jo pakko laittaa keittiöön lappu jossa on kaikki pienetkin hommat kun unohdan ne muuten. Taitaa olla kunnon stressi päällä?

Pari hommaa listasta on jo onneksi saatu vedettyä yli. Eli kuopuksen juhlamekon olkaimet sain lyhennettyä maanantaina, ja opejen lahjat eilen valmiiksi. Eli kaikki kunnossa huomista varten. Tosin mun kuvittelemani huominenkin aikataulu heitti aivan häränpyllyä. Varasin itelleni parturi ajan ja ajattelin et siinä on runsaasti aikaa kun juhlat alkaa perinteiseen tapaan 18.00. No kuinka ollakaan aikaa kalenteriin laittaessani hokasin et olen päivällä koulussa, mutta ei paniikkia ehdin ajoissa Raumalle. No viime viikolla tuli ilmoitus et kevätjuhla alkaakin jo 17.30 kirkossa. Eli pikainen ruokailu vaan kotona ennen sinne menoa. Varsinainen juhla alkaa sitten 18.45. Eli ei pohtimista mitä huomenna illalla tehdään :)

Ope ja avustaja saavat meiltä muistoksi villasukat. Yritin tehdä niistä kesäisemmät kutomalla ne ohuemmasta langasta.Eipä mitään. Mä lähden katsomaan joko ruoka on valmista, ja sen jälkeen väsäämään korttia lauantain kemuihin.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Nää itsetehdyt lahjat on MUN mielestä parhaita, antaa ja saada, harrastan näitä itsekkin vaikkei tuotoksen taso aina päätä huimaa mutta luotan siihen että saaja ymmärtää ajatuksen.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kans niistä näkee et antaja on nähnyt vähän vaivaa lahjan eteen:)

      Poista