perjantai 9. tammikuuta 2015

Jämä konvehdeista

En tiedä onko teillä niin, mutta meillä jää aina konvehtirasioista osa syömättä. Aina on joku maku. josta kukaan ei tykkää. Eilen kekkasin et nämä jäljelle jääneet voisi raastaa, ja käyttää juustokakkuun makua antamaan. Eli eipä muuta kuin tuumasta toimeen ja kakkua väsäämään.


Maistuivat paljon parermmalta näin. Tarvii muistaa jatkossakin hyödyntää ne tällä tavalla.


Mukavaa alkavaa viikonloppua. Mä iloitsen jo etukäteen, kun me mahdollisesti lähdetään moikkaamaan esikoista Niinisaloon.

KatjaS

4 kommenttia:

  1. Hirmu hyvä idea, koska taas meni peräti roskiin konvehteja. mm. Paradis rasia oli pettymys, koska siellä oli niin monta kummaa makua. ::)

    Iloista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on yleensä kans mennyt osa roskiin kun kukaan ei ole niistä tykännyt. Noin rouhittuna maku tuntuu miedommalta ja "pahatkin" pystyy syömään :)

      Mukavaa viikonlopuua sinullekin!

      Poista
  2. Meillä syödään kaikki, mikä seinästä irti lähtee. Perheessä kun pn kolme urheilevaa nuorta! Resepti on kyllä hyvä, naaaam!
    Mukava blogi sinulla. Tulin toisen blogin kautta kylään. Tulehan meilläkin pistäytymään.

    VastaaPoista