sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Joulu siivottu

Mä mietin jo muutaman päivän joulukoristeiden ja kuusen pois vientiä. Jotenkin vaan tuntui siltä ettei malta. En tiedä mistä johtui. Juttelinkin eilen vanhemmalle neitokaiselle et tarttis siivota ne pois, mutta kun päässä on käynnissä kauhee kamppailu jostain. En tiedä minkä luopuminen taustalla mahtoi olla.

No eilen nyt oli muutenkin vähän vaikea päivä. Kuulin radiosta Arttu Wiskarin Tuntemattoman potilaan. Tämä oli toinen kerta kevään jälkeen, ja molemmilla kerroilla se on sekoittanut mun pääni ihan täysin. Kappale on hyvä, mutta kun ei vaan pysty kuuntelemaan sitä.

Rankkaa tuo siivoaminen, vaikka olisi vain hengessä mukana

Tänään  nyt kuitenkin sain itsestäni sen verran irti, että sisältä on kaikki valoja lukuun ottamatta kerätty pois. Ne yritän saada huomenna kerättyä. Ja ulkoa sammutan valot varmaan viikonloppuna.

Koristeiden lisäksi tuntuu et talo on tyhjentynyt muutenkin. Omat tytöt lähti tänään toinen leirille ja toinen kaverilleen yökylään, laina neiti lähti kotiinsa.


KatjaS

2 kommenttia:

  1. Minulla on aina joulua pois riisuessani jotenkin tosi haikea mieli, enkä oikein itsekkään tiedä mistä se tunne kumpuaa. Olen kyllä niin joulu ihminen. Etenkin joulun odotus ja valmistelu on minusta aina ollut todella mieluista ja kivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa joulusta. Koristeita alan laittaa esille hyvissä ajoin, ja mun mielestä stressikin kuuluu valmisteluihin :)

      Poista