lauantai 23. elokuuta 2014

Kukkia syksyksi

Tossa viikko pari sitten taivastelin itsekseni kaupassa myynnissä olevia pallokrysanteemeja. Siinä kuitenkin hokasin et eletäänhän me jo elokuuta, eli ei ne ihan kesällä myyntiin tulleetkaan. No nyt viikolla mäkin olen jo antanut periksi, ja ostanut ruukkuihin syksyisempiä kukkia. En kyllä vielä aio niitä vaihtaa, vasta kun kesäkukat ovat riittävän elähtäneitä. Mutta onhan se hyvä että autokatoksessa on kolme kassillista valmiina odottamassa kun se aika koittaa :) .Meillä on taas hiljainen viikonloppu menossa. Vanhempi neiti lähti eilen leirille, josta kotiutuu huomenna. Isäntä lähti yölliselle reissulle veljensä luokse, ja esikoinen on töissä nyt iltapäivällä ja huomenna suurimman osan päivästä. Me istutaan ja ihmetellään jatkuvia sateita ja ukkosia kahden nuorimman kanssa. No meneehän se aika näinkin, lukiessa ja telkkaria katsellessa.

Mukavaa viikonloppua

KatjaS

6 kommenttia:

 1. Pienikokoiset minisyklaamit ovat mielestäni todella upeita syysistutuksissa. Löytyy muuten minunkin sisääntulon kaunistajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa syklaameista, sekä sisällä että ulkona.

   Poista
 2. Nautiskele omasta ajastasi ja haaveile jotain kivaa syksyksi.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä taitaa syksy näkyä vähän eri tavalla kuin meillä täällä :)

   Poista
 3. Tervehdys taas yövuorosta! Onnistuneesta aina unohdan nää tunnukset, että pääsisin tänne kirjautumaan.. Ihania kuvia ja juttuja täällä sulla on. Olipa kiva kun veljekset saivat viettää yhdessä aikaa ja olivat taas metsäretkeilleetkin. Millos sitten sä tulisit niin vois vaikka sanoo, että kälyset viettäis laatuaikaa? Sitä päivää odotellessa... Ihanaa loppukesää ja syksyn alkua teille kaikille. Kummipojalle terkut ja tsempit ysiluokalle :) Ja tietysti myös muillekin nuorille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, mä olen niin mahdottoman huono lähtemään minnekään. Niin kuin varmaan tiedät. Terkut välitetty ja terkkuja teillekin :)

   Poista