keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Rekisterikilvet

En muista olenko kertonut teille kun olen jo jonkin aikaa himoinnut auton vanhoja rekisterikilpiä. En tiedä mistä johtuu, mutta on ollut sellainen pakko saada olo. No silloin joskus maaliskuussa kun olimme veljeni luona synttäreillä, näin heillä sellaisen (uhkailin pihistäväni sen, mutta se jäi kun veljeni lupasi yrittää hankkia mulle sellaisen). No sain heiltä sellaisen jo joskus toukokuun alussa. Olin kuvasta valinnut yhden (hänen vaimonsa ystävä tuo autoja maahan ja hänellä on kilpiä enemmänkin), mutta veljeni tietysti toi mulle vääränlaisen. Sain haluamani kilven veljeltäni äidin muistotilaisuudessa. Kummipoika oli vieressä ja kuuli et halusin kilpiä. Ja hänpä ihanana lupasi tuoda mulle oman vanhan autonsa kilvet. Joten nyt mulla on kilpiä enemmänkin.

Kilpien paikat on vielä vähän hakusessa. Ylemmässä kuvassa oleva on se The kilpi jonka valkkasin kuvasta. Se on vain laitettu keittiön kaapin ovessa olevan naulakon päälle, kukaan kun ei ole saanut aikaiseksi ruuvata tuohon oven reunaan. Alemmassa on kummipojan tuomat kilvet, jotka mahdollisesti tuunaan jotenkin.
Taisipa taas olla sekavasti selitetty, mutta toivottavasti saitte selville mitä tarkoitin.

Flunssa on hiukan helpottanut, joten illalla olisi taas tarkoitus painella pihalle hommiin. Laittelen kuvia kunhan on jotain kuvattavaa siltä suunnalta.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä näin syksyllä yksillä messuilla sellaisen, hinta oli 35 euroa. Mun mielestä kohtalaisen paljon tuollaisesta, jolla ei kuitenkaan ole mitään varsinaista tekoa :)

      Poista