tiistai 1. lokakuuta 2013

Tavaroita paikoilleen

Tänään on saanut pikkuhiljaa laiteltua tavaroita paikoilleen pesu huoneessa. Nyt on vaan kauhee pohtiminen uskaltaako jo illalla käydä siellä suihkussa, vai olisiko paras odottaa huomiseen. Maalin kuivumisajaksi on merkitty 24 tuntia, ja iltaan mennessä se on ollut reilut 30 tuntia, mutta... No pitää tässä pohtia, ja yrittää jostain kastella pintaa ja katsoa reagoiko maali veteen.



Nappasin samalla pari kuvaa saunan puolelta



Olen mä tuon sauna hommelin lisäksi kerinnyt pihallakin piipahtamaan. Eilen sain laitettua vähän lisää niitä tiiliä kukkamaan reunaan. Nyt pitäisi vaan jaksaa viedä multaa sinne, mutta reitti sinne on vähän "tukossa" eli pakko vaan odotella. Samalla oli pakko yrittää saisiko humalasta tehtyä kranssia, ja onnistuihan se. Yritin kerätä oksia joissa olisi mahdollisimman paljon käpyjä. Se vaan oli haastavaa kun oksat ovat aivan solmussa kaaren ympärillä.



Aurinkoiset terveiset 

KatjaS

4 kommenttia:

  1. Haluaisin tuon saman maalausurakan suorittaa meillä....mutta pitää taivutella tuo "maalari" viellä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä isännän pää ei kestä haisevia maaleja. Ja muutenkin ne pintarempat mitä osaan, jää pääasiassa mun huoleksi :

      Poista
  2. Kivat kaakelit tuli. :D Oon tota kaakelien maalausta kans miettinyt mut en oo saanut aikaiseksi. Hei kuule, voitit mun blogin arvonnassa lipun Rauman messuille, ilmoitatko yhteystietosi nopsaan niin saan lipun postiin. Onnea!

    VastaaPoista