torstai 3. lokakuuta 2013

Eilinen ilta meni todella mukavasti kyläilyn, kahvin juonnin ja juoruilun merkeissä. Oli tosi mukavaa, kiitokset vain emännälle :)

Tämä päivä onkin taas mennyt normaaleissa arki askareissa. No änkesinpä itseni ajan kuluksi esikoisen mukana Prismaan. Menin sinne katsastaakseni mainoslehdessä olevan säilytyslaatikon ja koukkutelineen. Yllätys, yllätys niitä ei kumpaakaan ollut vielä tullut Raumalle. No eipä ollut silti aivan turha reissu. Löysin poistomyynnistä Luhdan kylpypyyhkeen -30%. Lisäksi löysin aivan ihanan lokero hyllyn. Kiertelin sitä aikani, mutta olihan se pakko kaapata mukaani. Vielä kun saan sen mahtumaan seinälle. Ei vaineskaan, tiedän jo paikan minne laitan sen.


Siinä kun olin jo luovuttanut sen suhteen että löytäisin lapsukaiseni kaupasta (olin jo menossa kassojen ulkopuolelta etsimään), näin kun myyjä kasasi Muumi kylttiä laatikon päälle. Multa oli aivan mennyt ohi, että uusin sesonki muki oli ilmestynyt. Nyt on sitten tiskikoneessa pörräämässä uusin Kuusen alla muki ja kulho. 


Oikein mukavaa torstain jatkoa!

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Piti tulla heti vastavierailulle kurkkimaan! Tosi kivan lokeron olet löytänyt! :)

    VastaaPoista