sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Juhannus 2018

Niin se alkaa olemaan tämän vuoden juhannus juhlittu. Me ollaan oltu pääosin kotona vaihtelevalla porukalla. Joka aamu on saanut jännätä millainen porukka alakertaan kömpiin kun lapsosten kavereita on tullut yötä viettämään festareilta meille.

Lauantaina aamulla oli pääportilla näin hiljaista

Meidän kadulle jaettiin tänä vuonna joka taloon kaksi kolmen päivän lippuja, joten mekin käytettiin isännän kanssa tilaisuus hyväksemme ja piipahdettiin festareilla torstaina ja lauantaina. Perjantaina ei onneksi ollut edes suunnitelmissa mennä, eikä kyllä myrsky liiemmin houkutellutkaan. Muuten piipahtelu oli helppoa kun kotiportilta matkaa pääportille aitoja kiertäen taisi olla kolme tai neljä sataa metriä.


Toivottavasti teillä on ollut yhtä mukava juhannus kuin meillä täällä

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Kesäfestarit on kyllä kivoja:) Harmi tosiaan kun oli niin surkeat säät se on varmasti laimentanut tunnelmaa juhannusfestareilla:( Mukavaa sunnuntai-iltaa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä silti oli ihan mukavaa. Tuntui vaan hassulta olla samoilla festareilla kolmen lapsukaisen kanssa :). Jostain kumman syystä vain vanhin tyttöystävänsä kanssa oli välillä meidän seurassa.

      Poista