torstai 19. lokakuuta 2017

Heippa

Heippa taas pitkästä aikaa. Tuli pidettyä pieni tauko ihan meinaamatta. Ei vaan ole keksinyt mitään kirjoittamista, eikä kotona ole mitään kerrottavaa tapahtunutkaan. Töiden jälkeen on viime aikoina ollut melkoisen puhki, sen verran rankkoja nuo puutarhan syksyn hommat. Ja tietenkin niistä johtuen mun kyynärpää on alkanut taas temppuilemaan. Eli siitäkin johtuen kotona en ole saanut mitään aikaiseksi.

Ennen käden "tilttaamista" sain aikaiseksi kolmet villasukat

Novita Polaris

Novita Multiraita

Novita Maamme raita

Ja taas uusi muumikin on kotiutunut, kevättalvi nimeltään.


Tällä viikolla koettiin taas sellaisia tunteita, etten halua enää ikinä kokea samanlaista. Tiistaina aamupäivällä pomo jutteli töissä et oli joltain autokuskilta kuullut lukiossa sattuneesta puukotustapauksesta. Siis siinä meidän naapurissa, jossa nuorempi poika opiskelee. Olin kyllä melkoisen hermona, vaikka poika viestitteli olevansa kunnossa, ja lopulta puukotusta ei onneksi ollut tapahtunut, vaan koululle oli tullut neljä ulkopuolista nuorta, joilla yhdellä oli ollut puukko. Melkoinen poliisi operaatio kuitenkin oli pystyssä ollut kun koulu oli tarkastettu, samoin kuin lähi tienoita. Kyllä taas pisti miettimään, ettei mekään missään lintukodossa elellä.

Eipä muuta tällä kertaa. Mukavaa syksyn jatkoa

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Voi harmi että kyynärpää on vaivannut, toivottavasti se helpottaa♥ Aivan ihania villasukkia, ovat kyllä niin lämpöisiä jalassa:) Kyllä tosiaan on lintukoto ajatukset hävinnyt aikoja sitten..ei enää asuta samanlaisessa "pumpulissa" kuin ennen..onneksi ei puukotustilannetta ollut!! Leppoisaa loppuviikkoa sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levolla se paranee vähäksi aikaa, mutta hyvä että edes hetken on välillä kunnossa. Tuo vielä kun sattui noin lähellä (reilut 100 m meiltä) niin herättää vielä eri tavalla.

   Poista
 2. Tosi ikävä tuollainen kyynärpään kipu....ei siinä tee mieli mitään tehdäkkään.
  Väsymystä on täälläkin. Tilaisin ensiviikon tiistaiksi verikokeenkin, jospa syy selviäsi. Minulla on kilpirauhasen vajaatomintaa ja lääkitys siihen, mutta välillä sitä lääkitystä pitää tarkistaa ja yksi oirehan on väsymys....ja lihominen, jota on myös tapahtunut..:)
  Onneksi ei koululla ollut tapahtunut mitään pahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipu on kyllä sellaista ettei siihen totu. Toivottavasti selviää mistä väsymys johtuu, ja saat apua siihen. Onneksi tosiaan ei mitään vakavampaa ollut.

   Poista