maanantai 11. syyskuuta 2017

Huonekalu rulettia ja vähän jo syksyä

Mä innostuin viime viikolla vihdoin toteuttamaan pidemmän aikaa muhineen idean. Eli vein makkarissa olleet vaunut yläkerran aulaan, ja toin sieltä vanhan telkkaritason makkariin. Mä käyn tosi harvoin yläkerrassa, ja nyt kun sinne taas raahauduin, näin et nuorempi poika oli kantanut nojatuolin huoneestaan aulan puolelle. Se raahattiin nyt samalla kertaa takaisin alas.

Nojatuolin päälle laitoin mummuni virkkaaman päiväpeiton.Tason laitoin ikkunan eteen vaunujen paikalle.Yksi varma syksyn merkki meillä, päärynäkaurapaistos. Kyllä maistui taas hyvältä pitkästä aikaa.


Ulkona heittelin jo kesäkukkia pois. Ulkorappusilla oleviin ruukkuihin jätin vielä hopeaputoukset ja muratit. Niille laitoin seuraksi callunan, krysanteemin ja irlanninnummikanervan.
Oven vieressä oleva pöytä tulee saamaan vielä jotain lisää. Nyt siinä on lyhdyssä koristekaali sekä minisyklaami.


Tämä kaveri oli etsiskelemässä ruokaa itselleen, kun kävin räpsimässä kuvia.


Mukavaa alkanutta viikkoa

KatjaS

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia♥ Mistähän se sisustelu vimma aina syksyisin kumpuaa:)) Kivalta näyttää siellä! Tuo piirakka näytti kyllä herkulliselta ja varmasti maistui myös:) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla ei vielä ole mikään ihmeempi sisustusvimma iskenyt, mutta ehkä se pian tulee. Kaurapaistos oli hyvää, varsinkin vaniljakastikkeen kera :)

   Poista
 2. Syksy saa aikaan minussakin aina jonkun kumman sisustusinnon..:) ...ja kevät...:)
  Kuaniilta näyttää.

  VastaaPoista
 3. Kauniinnäköistä! Hienot kukka-asetelmat pihalla! Minullakin syksyisin iskee sisustusinto. :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista