perjantai 30. kesäkuuta 2017

Erilainen juhannus


Meidän juhannus oli tänä vuonna vähän erilainen kuin normisti. Mitään suurta eroa ei ollut, oltiin kotona kuten muulloinkin, mutta me poikettiin isännän kanssa perjantaina ja lauantaina RMJ:ssä. Mä tunnustan etten ole ikinä ennen elämässäni ollut millään festareilla. Enkä olisi nytkään mennyt, mutta meille tuli pari päivää ennen juhannusta ajoluvan lisäksi postilaatikkoon kaksi kolmen päivän lippua festareille (oli eka kerta kautta aikain). Niinpä sitten päätettiin isännän kanssa aattona lähteä katsomaan Yötä. Lauantaina kierrettiin säästä johtuen vain pieni lenkki alueella.



KatjaS

6 kommenttia:

  1. Täällä toinen joka ei koskaan ole ollut festareilla....no, vielähän tuokin asian ehtii muuttaa...toivottavasti..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan asuttu koko sen ajan aidan takana, mitä RMJ on täällä ollut, ja nyt vasta oli eka kerta kun pääsin aidan sisälle :)

      Poista
  2. Lauantaina oli aika mielenkiintosta olla festari-alueella :D morjenstin teitä sillon portilla, en tiedä huomasitteko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, keli oli mitä parhain :) . Tunnustan et en tuntenut kun sulla oli huppu niin tiukasti päässä. Isäntä sut tunnisti, ja mua harmitti kun en heti tajunnu. Oisin huudellu sun perään ja kyselly kuulumisia

      Poista
  3. Varmasti oli kiva kokemus!
    Olen yhden kerran ollut Ruisrockissa.
    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista