torstai 16. maaliskuuta 2017

Olen KatjaS, lankahamstraja

Onkohan, taas, lähtenyt lapasesta mun lankojen ostelu? Sen verran tuntuu tänä vuonna tota lankaa kulkeutuneen meille.

Näitä Novitan Hitti lankoja ostin 2 molempia, kun olivat niin kivoja. Ja hintakin vaivaiset 2,95/kerä. Ja huom. niistä on tehty yhdet villasukat, eli ei turha ostos.


Tätä Novitan Duo-lankaa myytiin 2€/kerä. Siis melkein ilmaisia. Niitä ostin kolme kerää, ja niistäkin on tehty villasukat. Eli ei aivan turha ostos tämäkään.


Tänään ostin Mammuttimarkkinoilta Seiska veikka Aapoa kun oli 4 kerää kympillä. Hyvää sukkalankaahan pitää aina olla kotona, eikö?


Tämä Novitan Riemu lähti viikko sitten mukaan Puuvillan Cittarista. Myivät siellä 2 kerää vitosella. En yhtään tiedä mitä näistä tekis, mutta värit on kivoja.


Ja sitten nämä Novitan Ajattomat (21), Niitty (6) ja Keto (9). Niistä on muutama mennyt niihin tyynynpäällisiin, ja jonkin verran tulee menemään tällä hetkellä työn alla olevaan peittoon.
Mutta noin yleisesti ottaen mitä mieltä olette, onko tauti päässyt pahaksi?

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Samaa tautia podet, kuin tyttäreni...luulenpa, että hänellä on vielä enemmän lankoja, mutta täytyy sanoa, että kyllä hän kutookin. Sukkia ja itselleen puseroita, vaikka mitä..:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit langat. Kuka hamstraa mitäkin! Meikäläinen hamstraa kukkia ja kankaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla kaapillinen kankaitakin :). Tosin just eilen katoin et tarttis käydä ostamassa kangasta, sillä eihän ikinä löydy kotoa sellaista mitä tarvii...

   Poista