torstai 23. helmikuuta 2017

Lääkärissä

Enpä olekaan kertonut kun kävin viime viikolla lääkärissä. Suoraan sanottuna paska reissu mut tulipa tehtyä. Mun toi vasen olkapää on nyt reilun vuoden vaivannut, käsi ei nouse kunnolla ja välillä aina särkee. Oikea kyynärpää taas on reistaillut kesästä asti. Kipua tuntuu vähänkin raskaampaa nostaessa ja välillä vessa käynnitkin on tuskaa kun kättä sattuu.

Arvasin kyllä jo tilatessani millainen reissu on kun kuulin lääkärin nimen. Ja niinhän se menikin. Mikähän mun käsiä vaivaa? Mistähän se johtuu? Mikähän niihin auttaisi? Siis nämä oli lääkärin kysymyksiä. Piti sitten oikein koittaa nostaa mun kättä sivulta ylös, mutta kun liikerata on mennyt niin huonoksi ettei se nouse kuin just ja just olkapään tasalla, ja olihan se lääkärin mielestä ihmeellistä. Ja se vasta hämmästytti kun kyynärpää oireilee käsivarteen ja sormiin.

No sain mä lähetteen fysioterapeutille. Ja 3 purkkia 600 buranaa. Lääkärin sanoin saa niitä syödä 3 päiväsä niin pystyy tekemään jotain. Sillähän ne varmaan paranee. Tai no mistäs mä sen tiedän kun en ole lääkäri. Ja sanoi hän vielä et jos olkapää vaivaa niin uusiks sinne niin voidaan kyllä laittaa kortisonia. Et sellanen reissu.

No mähän olen napsinu lääkettä ja tehnyt käsitöitä. Pakko välillä yrittää jotain saada aikaiseksi.Ostin tuota Duo lankaa Prismasta poisto korista 2 euroa kerä. Saas nähdä miten kestää sukkana.

KatjaS

8 kommenttia:

 1. Hei, mene ihmeessä sinne fyssarille. Ja koeta etsiä sellainen joka taitaa faskioiden käsittelyn. Itsellä oikea käsi nousee jo lähes täydellisesti ilman kipua, sää käden tyynyn alle nukkumaan mennessä ym ym

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaan maanantaina tilata ajan. Toivottavasti siitä todellakin on apua.

   Poista
 2. Taisit käydä tk:ssa. Välillä niissä tapaa kyllä huvittavia tapauksia = lääkereitä..:)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen myös fyssaria. Ei pelkkiä nappeja ottamalla asia parane. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Juu meillä vaihtui viime vuonna lääkäri 3 kertaa ja yksi yli tuplasi lääkkeeni tammikuussa.Lokakuussa sitten purettiin tämä lääkitys toisen lääkärin toimesta.Nykyinen tekee viikossa vain 2 päivää töitä ja loppuviikot on kipeänä tai lukkiutuu itkemään huoneeseensa ja kieltäytyy ottamasta ketään vastaan...

  VastaaPoista