sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Putkisukat ja yleistä höpinää

Näin vuoden vaihteen aikaan yhdessä blogissa ohjeet putkisukkiin (en yhtään muista mikä blogi oli kyseessä, mutta kuitenkin) ja ajattelin kokeilla niiden tekoa. Langaksi kaivoin vanhoista jämistä Rosa nauha langan loput. Ohje oli helppo 2 oikein, 2 nurin 2 kerrosta, sen jälkeen siirrytään yhdellä silmukalla eteenpäin ja sama toistuu. Eikä näihin tule lainkaan kantapäätä, eli siinäkin mielessä helppo. Mulla toi tekeminen vaan on kestänyt kun olen yrittänyt varoa tuota oikeaa kättäni. No eilen ne tulivat vihdoin valmiiksi ja tässä teille kuvaa
Näiden jälkeen aloittelin yhtä virkkausta, ja näin aamulla ajatellen se ei ollut hyvä juttu. Käsi ei tykännyt siitä yhtään. Silti meinaan hammasta purren sen tehdä tänään valmiiksi. Ensi viikolla lepuuttelen kättä ja teen sellaisia hommia josta se ei riehaannu tuolla tavalla. 

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Neulepiirissä kanssaneulootikot kertoivatkin putkisukista, kun aloitimme syto-myssyjen ja -sukkien teon Kysille.Tätä mallia haluan kyllä kokeilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä helppo tehdä. Välillä vaan sekoilin kerroksissa ja jouduin purkamaan :)

   Poista
 2. Ihastuttaat putkisukat. Muistan lapsuudestani, että äiti teki niitä meille aina. Ei haitannut kenen jalkaan ne tulivat. Aina oli sopivat.

  VastaaPoista