tiistai 29. marraskuuta 2016

Kun kaikki muutkin

Kuten varmaan olette huomanneet mä innostun aina välillä kun näen netissä joitain kivoja kuvia. Niin kävi taas viime viikolla. Tai no noita kuvia olen nähnyt jo aiemmin, mutta viime viikolla tuli sellainen olo et mäkin haluun.



Oli vaan vaikeuksia löytää auto. Prismasta kun katselin, löytyi vaan urheilu autoja tai monstereita, eivätkä ne oikein käyneet tohon. Tuon hain sitten Viherkäiseltä, värivaihtoehtoja oli useampia, mutta tytöt valkkasivat tuon. Muut koristeet ovat Suomalaisesta. Oli muuten kaupan toiseksi viimeinen paketti, eli hyvään aikaan olin asialla. Tekoluntakin meinasin hakea, mutta sitten iski laiskuus ja laitoin tilalle suolaa. Ihan kiva tuli, ainakin mun mielestä.

KatjaS

4 kommenttia:

  1. Hurmaava purnukka,tuo kupla on niin söpö:D.Minä tein viime vuonna maisemapurkkeja joihin laitoin sammalta (tupsautin valkoista sparymaalia),ison puisen kärpässienen ja Johanin tonttufiguurin.Nyt olen katsellut juuri tuollaisia kuusta kuljettavan auton sisältäviä purnukoita ja täytyy kyllä itsekin tehdä sellainen.Materiaalitkin on suht edullisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät aineet paljoa maksaneet, ja niitähän voi käyttää uudelleen useamman kerran :)

      Poista