lauantai 12. maaliskuuta 2016

Organisointia

Olen varmaan ennenkin kertonut et mä lajittelen ja vien kierrätykseen meidän jätteet. Eli meiltä löytyy paikat papereille, pahveille, laseille, metalleille, biojätteelle ja sekajätteelle. Olen pitkään miettinyt et pidennän roskisauton käynti väliä, mut se on vaan jäänyt. Samoin kysely energiajäte astiasta. No nyt viikko sitten kuulin et tännekin on kauppojen kierrätys pisteisiin tullut muovijätteen keräysastiat. Siis vihdoinkin. Eli eipä muuta kuin viime viikonloppuna roskiskaapin uudelleen järjestelyä et sain sinne mahtumaan astian muoveja varten. Ja on kyllä todettava jo näin viikon jälkeen et eipä paljoa sekajätettä tule. Ja tuon eron huomaa jo kukkarossakin, kun harvensin meidän roskiksen tyhjennyksen kertaan kuukaudessa :)

Taitaisi muuten joku muukin paikka kaivata uudelleen organisointia. Alla oleva kuva meidän pikkueteisestä. Tältä meillä on tällä viikolla näyttänyt parina aamuna kun kuivumassa on ollut pojista toisen varusteet höntsäilyn ja toisen liikkatunnin jäljiltä, lisänä vielä vähän pyykkejä kuivumassa.


Mukavaa viikonloppuna kaikille

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Me kierrätetään, myös. Tuota biojäteastiaa ei meidän yhtiöön tullut, kun on niin pieni...siis yhtiö..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä huomattavasti vähemmän sekajätettä tulee kun lajittelee roskat. Eikä mun mielestä vie aikaa yhtään enempää kuin se että laittaa kaikki sekaisin.

      Poista