sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Mä sain kuitenkin perjantaina tavarat paikoilleen. Olen tosi ylpee itestäni :). Tässä vähän kuvia niistä.

Tähän seipääseen sai idean Sarilta. Mun piti alunperin laittaa kattoon koukut, mutta en sit kuitenkaan tiennyt tarkkaan missä kohdissa naulausripat ovat, joten seinä oli turvallisempi (ja helpompi) vaihtoehto. Ja koukutkin löytyivät valmiiksi kotoa. Tässä on se ompelukone pöytä ulkorappusilla. Se mahtui just sopivasti oven vieressä olevan ikkunan alle. Vielä kun kelit paranevat ja saa paremmin kukkia ulos.
Kärrynpyörän laitoin pikkuterassin pöydän päälle. Siihen tarvii vielä ostaa vähän paremmat ja pidemmät valot. Ja ottaa nuo jouluvalot pois killumasta.
Olihan mulla tietty apua kun laittelin tuota kärrynpyörää. Tosin tämä apulainen ei meinannut millään malttaa tulla sisälle. Eikä auta, vaikka kuinka yrittää kertoa et vielä ei ole riittävän lämmintä jotta ovi voi olla auki pitkiä aikoja.


Aurinkoista sunnuntaita

KatjaS

8 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää! Ihana assari, jotenkin sen näköinen, kuin olisi pahojaan tehnyt..."enhähä se minä ollut" katse......:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen et apulainen yritti olla huomaamaton jotta saisi jäädä pikkuterassille istuskelemaan:)

   Poista
 2. Mistä sä saat tän kaiken energian ja ideat...!!! Mä tahtoisin kans jotain piristystä ja vaihtelua kotiin mutta... mulla ei löydy tuota taitoa! Ihania juttuja taas olet väsännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideat löytyy usein netistä tai lehdistä. Energia sen sijaan tuntuu olevan täysin kateissa.

   Poista
 3. Niin, ja terveiset yövuorosta! Täällä blogia on kiva lueskella silloin kun aikaa on. Nyt vasta muistin, miten kirjautua et pääsee jotain kommentoimaankin... :)

  VastaaPoista
 4. Mä oooon niiiiin kade sun ompelukonepöydästä terassilla!!!!! Oooon aina haaveillut moisesta mutta mueluista ei oo löytynyt! Netti on oiva paikka etsiä ideoita! Paljon sieltä löytänyt myös :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on sisällä toinen, vähän isompi. Sain sen joskus entiseltä naapurilta.

  VastaaPoista