tiistai 18. maaliskuuta 2014

Jumissa, joo

Isäntä eilen illalla sitten avasi sen matkalaukun. Eikä se edes ollut jumissa. Jonkun sisäinen blondi oli vaan sen verran vahvana päällä ettei ymmärtänyt miten se laukku avataan. No mutta nyt on lelut laitettu sinne ja sille löytyi paikkakin.
Mutta tosta tukan väristä pääsinkin tukan uudistus juttuun. Eka aihe olisi takana, eli tukka lyheni eilen taas mukavasti. Seuraavaksi olisi joku päivä vuorossa värin laitto. Nyt on pakko ruveta toimimaan kun harmaa on ruvennut pukkaamaan niin paljon läpi, tainnut stressi vaikuttaa siihenkin. Meillä on suvussa tätä harmaantumista. Itselleni ekat harmaat hiukset tulivat alle kolmekymppisenä. Äitini on aivan harmaa hiuksinen, ja hänen äitinsä oli kuuleman mukaan jo kolmekymppisenä valkohiuksinen. Mä en vaan anna tuolle luonnolle periksi, vaan värjään hiuksiani. Jotain turhamaisuutta sekin kai on.

KatjaS

6 kommenttia:

 1. ...ja olikin tyhjä....odotin ihan, että sieltä löytyisi jotakin vanhaa entisen omistajan juttuja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku tuli meille pari vuotta sitten. Silloin sieltä löytyi museon pääsylippu :)

   Poista
 2. Siis täh... jo kolmas minulle uusi blogi tänään, jossa säilytetään leluja matkalaukussa. Onko tämä joku merkki mnulle??? Ise just bloggasin aamulla aiheesta liikaa lasten leluja jne....

  VastaaPoista
 3. Voi ei... anteeksi virheet (imetän samalla vauvaa kun kirjoitan yhdellä sormella : D)

  VastaaPoista